Pravilo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go down

Pravilo               !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty Pravilo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post  hOTa^ on Mon Dec 01, 2008 1:15 am

1. U vezi tema i poruka (generalno)

1.1. Zabranjeno je kacenje pornografskog, eksplicitnog (scene nasilja, torture, ubistva i sl.) i drugog sadržaja koji bi mogao da uznemiri posetioce foruma.

1.2. Zabranjena je upotreba ispisa velikim slovima jer se mogu tumaciti kao uznemiravajuci (clan 1.1).
1.3. Na Forumu nije dozvoljeno vredanje, pocev od psovki, do direktnog omaložavanja . Ukoliko poruka sadrži neku psovku, vredanje, omalovažavanje i sl. i bude prepravljena, dobicete upozorenje ili privatnu poruku sa obrazloženjem zašto je izmenjena.
Ukoliko Vam nije jasno ili smatrate da nije bilo potrebe za "intervencijom" obratite se preko elektronske pošte ili privatne poruke moderatoru zaduženom za dati deo foruma i zatražite objašnjenje. Sve teme tipa "Zašto mi je obrisana poruka?" ce biti automatski obrisane, bez obrazloženja!
Ukoliko Vas sadržaj neke poruke uvredi ili Vam na neki nacin zasmeta prijavite to preko privatne poruke ili elektronske pošte nekom od moderatora zaduženom za taj deo foruma. Ukoliko moderator zakljuci da vaše obrazloženje za uklanjanje dela ili cele poruke ima smisla, poruka ce biti izmenjena ili uklonjena.

1.4. Najstrože je zabranjen bilo kakav vid spama na forumu - neželjeni postovi, kacenje istovetnih tema u više podforuma.

1.5. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova na Lakinetwork Forumu snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim jasno oznacen pored sadržaja teksta.
Moderatori nisu odgovorni za ono što napišu clanovi Ns-Foruma. Moderatori snose odgovornost samo za sadržaj svojih poruka!
Clanovi i moderatori Ns-Foruma ne odgovaraju za reci koje u njihovo ime neko drugi kaže ili otkuca na drugim sajtovima, forumima ili chatu!

2. U vezi potpisa i avatara

2.1. U potpisima i avatarima ne sme biti nikakvih politickih parola, simbola i sl. Ukoliko bude bilo, potpis/avatar ce biti uklonjen. Osim uklanjanja potpisa/avatara, clan može biti privremeno ili trajno udaljen sa Foruma ukoliko njegov avatar sadrži bilo kakve licne, nacionalne, verske i druge netrpeljivosti i nedržavne elemente, kao i simbole i druge asocijacije.
Takode se podrazumeva da nije ni malo poželjno otvarati naloge zbog politicke/verske/rasisticke promocije neke stranke, sekte ili udruženja! Takve poruke i nalozi ce biti momentalno obrisani!

2.2. Velichina avatara (slicice koja kod svake poruke stoji ispod nadimka) ne sme biti formata veceg od 128x128 piksela i "teži" od 20KB. Takode, u potpisu nije dozvoljeno stavljati slike dimenzija vecih od 200x40 piksela, odnosno 10KB "težine".

2.3. Tekstualna signatura ne sme biti veca od 6 redova normalnog teksta odnosno jedan red teksta velikog formata. U slucaju kršenja nekog od ovih pravila administrator ce ukloniti sporni avatar/signaturu/sliku i o tome obavestiti korisnika.


3. U vezi privatnosti na Forumu

3.1. Nije dozvoljno ostavljanje tudjih licnih informacija, kao ni slika, niti brojeva telefona. Ukoliko neko želi, odnosno ima potrebu za iznošenjem iskljucivo svojih licnih podataka, može to uciniti na sopstvenu odgovornost! . Svi ostali, tudi licni podaci ce biti uklonjeni, u cilju zaštite privatnosti clanova Foruma.

:: Napomena :: I ako se Ns-Forum tim zalaže za privatnost na Forumu, to ne znaci da svako može pisati šta god poželi, ne razmišljajuci o posledicama! Svako treba da stoji iza svojih reci, i sami snosite odgovornost za ono što napišete! (Pogledajte clanove 1.4 i 1.5)


4. U vezi reklamnih tema i poruka

4.1. Svaka poruka ciji je cilj reklama nekoga ili necega, a nema veze sa zapocetom temom ce biti uklonjena ili premeštena tamo gde joj je mesto (najverovatnije u podforum Mali oglasi).


5. U vezi nepridržavanja gore pomenutih pravila

5.1. Ukoliko se neki clan Foruma ne bude ponašao prema ovom pravilniku bice banovan sa Foruma na odredeno vreme ili skroz udaljen sa Foruma. O tome ce odluku doneti Ns-Forum tim.

5.2. Ukoliko primetite da je neka stavka pravilnika prekršena slobodno kontaktirajte nekog od moderatora.

5.3. Takode, moderatori Foruma dužni su da poštuju sve stavke ovog pravilnika. Ukoliko smatrate da se neko od moderatora ne pridržava gore navedenog, da se ponaša nasilnicki i pristrasno, možete se obratiti glavnim administratorima Foruma (drow i hOTa)


6. U vezi primedbi i pitanja

6.1. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili primedbe u vezi Foruma, slobodno kontaktirajte nekoga od moderatora, ili postavite pitanje u podforumu "Pomoc".

Želimo vam ugodno korišcenje Ns-Foruma!

Hvala!
hOTa^
hOTa^
Moderator
Moderator

Number of posts : 162
Age : 29
Location : Kac City
Registration date : 2008-11-27

View user profile http://ns-forum.forumotion.net/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum